7 Ocak 2013 Pazartesi

İyi ki Doğdum(n)






       Merhabalar :)
       Bugün benim blogumun 1. yıl dönümü :) Uzun süre başka blogları takip ettikten sonra ilk kez geçen sene bugün ben de bir blog açayım demiştim, hatta ilk  takipçim de sevgili BirDilimPortakal olmuştu, ben de O'nun ilk takipçisiydim sanıyorum :)

       Bir sene de 124 post girmişim buraya.Yazamam hiç zannediyordum ilk başlarda, zannettiğimden çok yazmışım oysa. Ben kendi çapımda bir şeyler karalarken buraya, çok harika dostlarım oldu, iyi ki blog açmışım dedirten... Öğrendiğim çok şey oldu sizlerden, ve belki ben de bir şeyler katmışımdır sizlere. Bilemiyorum...
  
       Pek çok blogda gördüğüm ve çok kıskandığım blogger buluşmalarını yapabildim bu sayede sevgili Fndk ile :)  Hayatıma süper ötesi bir insan girdi, hem de bunca senedir aynı şehirde olmamıza rağmen birbirimizin varlığını bilmezken..

      Ayrıca çok güzel geri dönüşler aldım, ve bir sürü güzel hediyeler :)

      Beni musmutlu eden çok güzel insanlardan çok güzel mailler aldım bir de. O yüzden bugün bu yazıyı hazırlarken  iyi ki açmışım bu blogu diyorum. Umuyorum ki daha uzun yıllar yazma fırsatı bulabilirim, ömrüm yeterse ve şartlar müsait olursa daha çook yazılarınızı okuyup, kendi yazılarımı da sizlerle paylaşma niyetindeyim. Blogumun 1. yılına özel bir çekiliş haberi de yakında bloga olacak. Bu süprizi de vermiş olayım hemen.

       Bugün uzun süredir ertelediğim tetanoz aşımı oldum nihayet. Bir süredir mutfak kazaları sebebiyle hep bir yerlerimi kesiyordum, en sonunda iki gün önce limon dilimlemeye çalışırken işaret parmağımı da limonların arasına katmak gibi son derece gereksiz ve acı dolu ve dahi ortalığı kan gölüne çevirecek bir eylemim olunca artık aşı yaptırmak farz oldu. Tetanozdan ölmeyeyim bari dedim :) Bugün sabah hazır nöbetten çıkmışken aşımı da yaptırmış oldum. Şu anda sol kolum acayip derecede ağrıyor ve kolumun her hareketi bana acı veriyor. Tetanoz aşısından sonra birkaç gün ağrı ve ateş olması normal ama olmasa iyiydi yani. Şimdi uykudan gözlerim kapanırken bugün doğum günü olan kardeşim kadar sevdiğim bir arkadaşımı arayıp onunla ordan burdan muhabbet etmek ve sonrasında #osestürkiye yi izlerken uyuyakalmış olma niyetindeyim. Şimdilik kalın hoşça...

       İyi ki doğdun blogum, iyi ki doğdun canım arkadaşım...

      Edit :  Bu arada Once Upon a Time 2. sezon 10. bölüm yayınlandı, dizi ve ekip bir süredir christmas tatili nedeniyle ara vermişti, bu haberi dizinin fanlarına duyurmayı bir borç bilirim :))
      

21 yorum:

Havva dedi ki...

Mutllu yıllar sana, mutlu yıllar sana....

acemi blogger dedi ki...

bol postlu, yorumlu nice senelere

esther dedi ki...

Blogunla mutlu seneler dilerim:)

Adsız dedi ki...

İyi ki doğmuş blogun. Nice yazılar yazacağın sağlıklı,mutlu senelere... ;)

Monçiçi dedi ki...

Ne kadar guzel seyler yasatmis, hissettirmis blogun sana darisi basima :) Nice yillara uzun uzuuun devam etsin insaAllah :)

Şevval dedi ki...

İçten postlarınla, mutlu yıllar :D

cangz dedi ki...

Nice güzel postlaraa, bloğunun doğum günü kutlu olsun:)

Unknown dedi ki...

nice yıllara cnm :)

amphitrite dedi ki...

daha nice senelerin olsun inşallah biz de seve seve okuyalım seni

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Nice yıllara,bloglar sayesinde etrafmızdaki iyi insanları yakından tanıma fırsatımız oluyor.İyi ki başlamışsın yazmaya :)

Adsız dedi ki...

iyiki doğmuş güzel blog , iyiki açmışsınız bu güzel bloğu benimde blog açmama neden olmuşsunuz,iyiki birçoğumuzun hayatına girmişsiniz ve en öenmlisi iyiki benimde vildan ablam olmuşsunuz daha çok postlarınızı okuruz inşş :)))

Ebygale dedi ki...

1. yılın kutlu olsun:) sevgiler...

Adsız dedi ki...

DR SURGEON
önce blogunu, blogunlada kısmen bir tıpçıyı tanımış olduk. bloğun ve senin için nice mutlu yıllar dilerim
aslında ameliyatlardan fırsat bulabilsem belki bende bir blog açarım ama nerdeeee
:))

drwilldone dedi ki...

Havva: Teşekkür ederim :) İnşallah hep birlikte daha uzun yıllar yazarız.


Acemi Blogger : İnşallah :) Gerçi bu aralar yazmak yada fotoğraf düzenlemek bile o kadar yorucuymuş gbi geliyorki bana, hastakıltan kurtulamadım hala :(


Esther : Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

drwilldone dedi ki...

Glikoza : Teşekkürler sevgili adaşım :) Ben de senin için aynılarını diliyorum :)


Moncici : Evet gerçekten de blog açarken bunları beklemiyordum için, otuzmilyon tan etakipçim olsun istemiyorum, burada kazandığım güzel dostlarım yeterli benim için :)


Şevval : Ben de senin içtenliğin için teşekkür ederim :)

drwilldone dedi ki...

Cngz : Teşekkür ederim :)


Selma's World : Çok teşekkürler :)


Amphitrite : Ne güzel bir dilek bu, çok teşekkür ederim, inşallah bakalım :)

drwilldone dedi ki...

Hümeyra Mutlu : Evet dediğin gibi gerçekten de, Ben de iyi ki yazmaya başlamışım diyorum, çok teşekkür ederim :)


Ebygale : Teşekkür ederim :)


Adsız ( Dr. Surgeon ) : İyi dileklerin için teşekkür ederim.

drwilldone dedi ki...

Mrhbhyt : Kuzucuğum çok ama çok teşekkür ederim, ben de senin gibi temiz kalpli iyi niyetli biriyle karşıalşamış olduğum için mutluyum. Herkesin birbirinden öğreneceği şeyler vardır, sen benden , ben de senden bir şeyler öğrendim, güzel oldu da bu durum :) Blog açmana da çok sevindim biliyorsun seni bu konuda nasıl teşvik ettiğimi :) Blogum devam etsin etmesin, ben senin için hep buralarda olacağım :)

Adsız dedi ki...

bu kadar güzel ve anlamlı bir mesajın ardından söylüyecek hiçbir söz kelime bulamıyorum.Ne söylesem sevincimi mutluluğumu anlatmamda yetersiz kalır sizi çoooooooooook seviyorum:))

Ebruli dedi ki...

Nice yazılara, o zaman. Kalemin bitmesin, sevgiyle yazmaya devam...

Unknown dedi ki...

Nice yıllara, yazılara diyorum!
İyi ki açmışsın bu blogu da, bizler de seni tanımışız :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...