25 Temmuz 2013 Perşembe

İzlediğim Diziler




       Son günlerde deli gibi dizi izliyor olduğumdan mütevellit sanırım, "kaç tane dizi izliyorum ay ben" sorusunu sorma gereği hissettim kendime. Daha izlenecek pek çok süper dizi olsa da hali hazırda izlediklerimin bir listesini yapmaya karar verdim ki yaz döneminde canı sıkılanlar için bir alternatif olsun.

 Arrow

 The Carrie Diaries

 Da Vinci's Demons

 Grimm

 Hannibal

 Monk

 Rizzoli and Isles

 Teen Wolf

Vikings
 Criminal Minds

 Code Blue

 Defiance

 Elementary

 The Following

 Game of Thrones

 Grey's Anatomy

 Mr. Selfridge

 Once Upon A Time

 Sherlock



       Şu anda bu dizilerin birkaç tanesini saymazsak hepsi sezon arasında o yüzden bu aralar başlamayı düşündüğüm iki dizi var. Bunlardan birincisi The Mentalist, diğeri ise Fringe.Sizinle ortak izlediğimiz diziler hangileri peki?
      


16 yorum:

Nihan dedi ki...

Vay be. Gerçekten çook fazla dizi izliyormuşsun, hayran kaldım. Ben kolay kolay dizi beğenebilen birisi değilim o yüzden az izliyorum. Çok fazla yarım bıraktığım dizi var. :/
Benim şu an izlediklerim; Rizzoli&Isles, Supernatural, Awkward, Pretty Little Liars, Cracked. Ben de şöyle deli gibi izyebileceğim dizi arayışındayım, bakalım. :)

drwilldone dedi ki...

@Nihan Alak : Evet gerçekten çok fazla bence de, daha bi bunun kadar da izlemeye niyetli olduğum diziler ve, mesela yeni sezonda başlayacak birkaç tane dizi var ki, onlara da kesinlikle başlamayı planlıyorum :)Benim de yarım bırakma huyum yok malesef, sevmesem de mecburen sonuna kadar izlemem gerekiyor
, yoksa içim rahat etmiyor, saçma biliyorum ama öyle işte :) Awkward ile ilgili az önce bi inceleme yazısı okudum, güzel mi, sence ona da başlamalımıyım? :)

Su'nun Harikalar Diyarı dedi ki...

ooo doktorcuğum ne yapmışsın sen ya :) ama bir ara da ben böyleydim,aynı anda anime,kore dizisi,amerikan dizisi,film derken kaç taneyi bir arada izlediğimi bilmiyorum :)benim dizilerim de hep sezon finali yaptı.bu yaz da niyetim buydu ama okul bitti mezun olduk ama hala ders yapıyoruz.sınavlar bitmiyor.yaz,sıcak,oruç ve ales :)neyse sana iyi seyirler :)

Nihan dedi ki...

Ben tamamen can sıkıntısı yüzünden başladım Awkward'a. Çok boş vaktin varsa başla derim zaten her bölüm 20-25 dakika filan. Spoiler vermeden ne söylesem bilemedim ama o diziye gelene kadar izleyecek bir sürü şey var. :D

drwilldone dedi ki...

@Nihan Alak : şu anda izindeyim, yani kesinliklw çok boş vaktim var, başlıyim o zaman ben bu diziye de :)ama izlenecek pek çok şey var o konuda haklısın, bu ara national geographicin belgeselleri var izlemek istediğim.

@Su Kaya : Biraz abartmış olabilirim zannımca ama hepsine farklı zamanlarda başladım, başlayınca da bırakılmıyo işte, ramazanda insan açlığını unutmak için dizilere sarıyor, çünkü benim kolumu kaldıracak halim olmuyor :)

Kelebeğin Hisleri dedi ki...

Şuan bakakaldım :) Bu kadar dizi mi varmış yaa?? Valla ben hiç birisini izlemiyorum. Hatta hiç alakam yok. Bi kaç tanesini duydum bari izleyeyim bende :) Eksik kalmayayım :D

drwilldone dedi ki...

@Kelebeğin Hisleri : İnan o kadar çok dizi var ki, benim izlediklerim okyanusta damla gibi bişey yani, walla ne tür dizi seviyorsun bilmiyorum ama, hepsini tavsiye ederim :)

Mavİ dedi ki...

Eğer yeni dizi arayışına girersen Fringe ve Orphan Black tavsiyemdir:)

Müge'nin Listesi dedi ki...

bende kıtap cekılısıme beklerım
http://mugeninlistesi.blogspot.com/2013/07/8kitap-cekilisi-aclk-savaslar.html

drwilldone dedi ki...

@Mavi Uçurum : Fringe benim de aklımda, başlayaağım dizilerin arasında var zaten, orphan blacki de duydum, özellikle başrol oyuncusu hakkında çok övgüler var, olmazsa ona da başlarım :)


@Müge Ç. : Merhaba, çekilişindeki kitabı daha önce okumuştum sanıyorum, teşekkür ederim.

kcaglaa dedi ki...

Tabiki de FRINGE :)

drwilldone dedi ki...

@Kcaglaa : Yogun ısrarlara dayanamıycam sanırım :)

Tuba dedi ki...

ER izlediniz mi, biraz eski ve uzun bir dizi ama, kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim, çok gerçekçi ve etkileyici :)

drwilldone dedi ki...

Sevgili Tuba, ER'yi izlemedim ama duymuştum.Şu an da Bursa'da ailemin yanındayım ve burada internet yok malesef, internete kavustugumda önerdiğim diziye göz atacağım mutlaka,tavsiyem ve yorumun için teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Sherlock ! Hayran kalmamak mümkün değil böyle bir dehaya !!Hannibal da güzeldi, bu tarz sevenler beğenecektir.

drwilldone dedi ki...

@ Pembe Beyaz : Sherlock'a hayran olmamak mümkün değil ki zaten, şimdi 3. sezonu izliyorum, keşke her sezon 3 bölüm olmasa, hemen bitiyor, sonra bir yıl beklemek zorunda kalıyoruz. Hannibal'ın da ilk sezonunu bitirmeye yakınım ama bi ara sanki sıkıldım diziden, sonra da bitirmek için fırsat olmadı. Hali hazırda pek çok dizi ara vermişken, bitirsem iyi olur :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...