10 Ocak 2015 Cumartesi

Keşke hep evde otursak..


Herkese merhaba,
Bir kaç gündür nöbetim yok ve evde pinekliyorum. Şunu bir kez daha anladım ki evde oturmak harika bir duygu. Keşke evden çalışabileceğimiz bir işimiz olsa ve işe gitmek zorunda kalmasak.
Hastaneyi hiç ama hiç özlemedim :(



Hazır evde otururken, bu fırsatı değerlendirip kitap okudum, odamı ve kitaplığımı düzenledim, yeni kitaplar sipariş ettim :)) Yukarıda gördüğünüz gibi uzun zamandır üye olupta ihmal ettiğim Goodreads hesabımı güncelledim ve 2015 için 40 kitap okuma hedefi belirledim, geçen sene hedefimi tutturamamıştım. Gerçi bu sene de düğün hazırlıkları yüzünden sonuç ne olur bilemiyorum ama zaten hedefim de o kadar ulaşılmaz değil. Hatta 2 kitap okudum bile:))
Sizden de Goodreads hesabı olanlar varsa takibe alalım birbirimizi, yorum kısmına hesabınızı ekleyebilirsiniz.
Benim Goodreads kullanıcı adım-->   wily
Bu arada mektup arkadaşlarımın adreslerini güncelledim :) yeni arkadaşlar edindim :) Yarın son boş günüm,fırsatım olursa bir iki mektup yazsam süper olacak :)
Bana mektup yazmak isteyen olursa mailden haber etsin :)
Trabzon'a yıllar sonra aralıksız 3 gün kar yağmasından mütevellit, her yer felç olmuş durumdaydı. Yerde 60-70 cm kar vardı, balkonumuz karla dolu. Ev arkadaşlarım üşenmeyip kardankadın yapmışlar, bi güzel süsleyip adını da Şaziye koymuşlar. İşte Şaziye :))

Şaziye'ye merhaba diyin :))

Güzel kızımızın taliplileri bile var, yakın bir arkadaş çiftimiz Şaziye'yi görünce hemen balkonlarında bir kardanadam yapıp adını da Hayrettin koymuşlar ve Şaziye'yi Hayrettin'e istediler :) Biz de verdik gitti :))
Bu aralar evden mümkün olduğunca çıkmayarak bol dizili-filmli-kitaplı geçiyor günlerim, o yüzden çok eğleniyorum, haftaya full nöbetçiyim o yüzden bu son günlerimin tadını çıkarmaya bakıyorum.
Umarım kar bir an önce kalkar çünkü karı hiç sevmiyorum, ben yağmur insanıyım :)
Bir güzel haber vereyim, hava muhalefeti nedeniyle henüz dışarı çıkmasam da muhtemelen yarın dışarıya çıkıp arkadaşla sinema keyfi yapıcaz, Sonrasında D&R'a uğrayıp beğendiğim ve sizin de okumanızı istediğim birkaç kitap alıp size hediye etmek istiyorum. Gelişmeler için buradan ve instagram hesabımdan takipte kalın.
instagram hesabım -->  drwilldone
Hepinize keyifli günler diliyorum...

4 yorum:

Ahu Kader dedi ki...

Benim de goodreads hesabim var. Ben bu sene 70 kitap yaptim. Bakalim ne olacak.

drwilldone dedi ki...

@ Ahu Kader: ekledim seni kuzucuğum, bu sene iyi yapmışsın ben 30 bile yapamamışımdır herhalde :(

fndk dedi ki...

ne çok içlendiysem senin kar macerana buraya çok güzel kar yağdı..çok mıtlıyım.. :D
ayrıca mektup kağıtlarını aldım..kkk eline ulaştığında pişman oluceksin.. :D yıh yıh yıh
kitap hedefin fena değilmiş..vikitapta her haftaya 1 kitap şeklinde 54 kitap hedefi belirledim bende kendime..bakalım nolcek.. :P
hadi hayırlısı.. :)

drwilldone dedi ki...

Yaa ben burda bulamadim Sen nerden buldum güzel mektup kagitlarini.Ben dugun hazirligi telasiyla 40 olan hedefimi bile basarabilirmiyim bilmiyorum :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...