13 Mart 2016 Pazar

#eatclean yeni mottomuz..

Herkese merhaba,

Çoookk uzun bir aradan sonra yeniden yazmaya karar verdim. Eskiden blog yazanlar bilir, artık pek tadı kalmadı buraların. o yüzden çoğu blogger yazmayı bıraktı. İşte bizim gibi buralardan kopamayan bir kaç kişi arada gelip gitse de yazmaktan vazgeçemiyor.
Kısa kısa neler olduğundan bahsedeyim buralarda yokken.


*30 yıllık hayatımda ilk kez spora başladım. wuhuuu :)) Bu olay gerçekten benim için harika bir şey çünkü bu zamana kadar hiç düzenli spor yapan biri olmamıştım. İnşallah bundan sonra düzenli olarak spor yapmayı planlıyorum.
*Evlendikten sonra 6 kilo alınca sonunda silkelenmenin vakti gelmişti. Diyet demeyelim ama artık #eatclean dedikleri şeyi yapmaya başladım. Yani artık sağlıklı besleniyorum. Tabii spor yaptığım için yediklerim dengeli olsa da çoğu protein içeriyor. Yediklerimi, yemek öğünlerimi gerek instagramda, gerekse snapchat de sık sık paylaşıyorum. Merak edenler için
                 instagram hesabım: drwilldone    snapchat: willdonemd 

*Peki ne kadardır bu durum devam ediyor. Henüz 7 gün oldu. Spor ve sağlıklı beslenmeye 61.5 kg iken başladım. 7gün sonunda .60.2 kg tartıldım. Yaptığım şeylerin faydasını görüyor olmak beni daha da gaza getiriyor.
*Spor olarak ne yapıyorum derseniz, koşuyorum. Fırsat bulduğum her yerde aslında. Hafta sonu eşimle sahil kenarında, hafta içi sitenin etrafında koşu kıyafetlerimi giyip, sabah ya da akşam farketmez yarım saat koşuyorum. Onun dışında haftada 3 gün pilatese yazıldım. Kendi pilates malzemelerimi de aldım, Olur da derse gidemezsem evde pilates ile ilgili kitap ve dvd aldım, onları okuyup kendim de evde spor yapabilirim diye düşünüyorum.


*Bunun dışında kitap okumaya yeniden başladım.Uzun zamandır kitap okumaya fırsatım olmuyordu, aslında kitap okumak konusunda çok hevesli de değildim. Nedendir bimiyorum, arada herkesin böyle zamanları oluyor galiba. Sonunda şeytanın bacağını kırdım. İlk olarak Gölge ve Kemik 'i bitirdim. Şimdi elimde Sonsuzluğun Sonu- İsaac Asimov var, #kitapvefilmklubü olarak mart ayı kitabı seçmiştik. Şu ana kadar gayet keyifli gidiyor, aslında ilk başlarda biraz sıkılmıştım ama şimdi her şey yolunda. Bitince mutlaka kitabı buraya yorumlayacağım. Gölge ve Kemik'in yorumu da yakında burada olacak :)
Şimdilik benden bu kadar, yakında görüşmek üzere..

2 yorum:

Shemellon dedi ki...

Değişim iyidir, bu arada herkes bu ara değişme yolunda. Çok sevindirici. Bende hayatımda ilk kez pilates yazıldım ama pek bana göre değildi ve bıraktım:)

drwilldone dedi ki...

Sevgili Shemellon seni gökte ararken yerde buldum. Blog tasarımıyla ilgili müsait olduğunda biraz konuşmak istiyorum, bilmiyorum yoğunluğun nasıldır ama😊 Bu arada o kadar kilo aldıktan sonra değişim kaçınılmazdı 😊😊 pilates hocamız çok acımasız ama ben çok fena gaza geldim, inat ettim yapıcam 👍👍

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...