28 Haziran 2013 Cuma

Geldim yine o kadar aradan sonra..




  • Uzun zamandır fırsat bulupta yazamıyordum, şimdi de çok uygun zamanlarda değilim aslında, yine de bugün içimden geldi yazmak.
  • Mayıs ve haziran aylarında çok çok güzel kitaplar okudum. Yukarıdaki fotoğrafta haziran ayında, yani bu ay içinde okuduğum kitapları görüyorsunuz. Çoğu Dex Yayınları'ndan.
  • Luxen serisi Obsidiyen - Oniks ve Opal adlı kitaplardan oluşuyor ve inanılmaz bir akıcılığa sahip. Opal bu ayın sonunda ülkemizde satışa çıkarılacak diye duydum ve kitabı alıp okumayı heyecanla bekliyorum çünkü çok önemli bir yerde bitiverdi.
  • Melez Sözleşmeleri serisi ise Melez , Safkan ve Tanrı kitaplarından oluşuyor. Ben bu seriyi ilk kez Renklikitap'ın blogunda hazırladığı videoda görmüş ve not almıştım ama üzerinden çok zaman geçti, sonra nedense aklıa geldi ve 3 kitabı da aldım ve okumak için çok geç kalmış olduğumu görüyorum. Kitapları tekrar okumamak için zor tutuyorum kendimi, o kadar güzel bir konusu var. Yeni kitap var mı , varsa da ne zaman çıkar bilmiyorum ama bu seyi 15 kitap olsa ben hepsini alıp okurum sanıyorum.
  • Lucian ise konu olarak çok farklı. Kitaba göre her insan doğduğu anda kendisiyle aynı anda bir ruh daha yaratılıyor ve o ruh, eşi olduğu insan nereye giderse onunla birlikte gidiyor, bir nevi melek gibi bir şey yani. Bu melekleri konu alan konusu ve işlenişi oldukça faklı bir kitap. Temin edip okumanızı tavsiye ederim, ben kitabı blogger arkadaşım findiklifistiklibisiler'den almıştım.
  • Benden haberlere gelince; yaklaşık bir ay sonra yeni bir şehirde yeni bir hayata başlıycam inşallah, o yüzden toparlanma telaşı içindeyim. Böyle dediğime bakmayın, daha bir iğnemi kaldırıp toplamış değilim :) ama toplanmam gerektiği endişesi beni yeteri kadar yoruyor şu sıralar. Bir an önce gitmek için sabırsızlanırken, bir yandan da geride bırakacaklarımı düşünüp üzülüyorum ancak gitme duygusunun heyecanı daha ağır basıyor sankim :) Yakın zamanda taşınma telaşını yaşamış arkadaşlarım beni daha iyi anlayacaktır :)
  • Bu sefer hayatımda daha farklı bir yön olacak, blog yazmaya devam edersem buradan takip edersiniz zaten, sınav yüzünden ertelediğim hayatımı sonunda yaşamaya başlayacağım, gitmek isteyip de vicdan azabından gezip göremediğim yerlere gideceğim, uzun lafın kısası önümüzdeki bir yıl ve sonrasında tabii ki, leyleği havada görmek niyetindeyim :)
  • Sadece gezmek değil, dünya mutfaklarına fransız kalmamak adına yeni tarifler peşindeyim, fırsat buldukça yeni şeyler deniyorum mutfakta, çok süper bloglar keşfettim bu konuyla ilgili yerli ve yabancı. Gelecek günlerde denediğim sofistike lezzetleri de buradan paylaşırım diye umut ediyorum. Hayır öyle çok matah şeyler beklemeyin benden, benim yemek yapmayı sevmemden bu hadsizliğim , yoksa bu konuda eline su dökemeyeceğim bloggerlar var aramızda.
  • Balkon bahçeciliğine merak saldım bir de, sebzelerimle haşır neşirim sürekli, bu konuyla ilgili uzun bir post yapıcam daha sonra, hem tecrübeleri olanların görüşlerini de almak istiyorum zaten hem de kendi yetiştirmeye çalıştıklarımı gösteririm, o zaman detaylı konuşuruz..Bu konuya meraklı olan ve şu anda beni okuyan kaç blogger var merak ediyorum?
  • Son olarak takip ettiğim pek çok yabancı dizinin ara vermesiyle birlikte ben de filmlere dönüş yaptım mecburen, iyi de oldu birbirinden güzel filmler izledim, şu an da takip ettiğim tek dizi ise #Teenwolf. Yaz dönemi için hazılanmış yeni start veren diziler var ama bir fikrim olmadığından başlasam mı bilemiyorum ve dizi-film konusunda önerilere kesinlikle açığım.
  • Amma da çok yazdım, bu kadarını okuduysanız helal size :) Önümüzdeki birkaç gün nöbetlerle meşgul olacağım malesef, sonra fırsat bulursam yine yazacağım. Hastaneye gitmediğim günlerde nefes aldığımı hissediyorum, böyle düşünmekte haksızmıyım bilmiyorum :(
Benden şimdilik bu kadar, görüşmek üzere :)


10 yorum:

Adsız dedi ki...

Öncelikle hoşgeldin ablacım :D Kitaplar gerçekten çok merak uyandırıcı, keyifli.Öncelikle yeni şehir hayatınıza güzellikler mutluluklar getirir inşallah :) ahhh o toplanma düşüncesi yokmu yetiyor vallahi insana :D gitme ve kalma konusunda sizi çok iyi anlıyorum. Ama geride güzel dostluklar güzel anılar bırakılmışsa o ayrılığın hüznü bir başka oluyor tüm ayrılık hüzünleri böyle olsa keşke.Yeni yerde yaşamanın heyecanı , hayallerinize kavuşma bunlar çok güzel düşündükçe insanın içi kıpır kıpır oluyor sabırsızlanıyor insan :D Bende bu ara the big bang theory izliyorum :D Sen yeterki yaz ablacım sayfalar dolusu olsa bile okurum :) İşiniz gerçekten çok yoğun hisleriniz çok doğal , sizi çok seviyorum

Gurme Şirine dedi ki...

hoşgeldin :)

drwilldone dedi ki...

@ Mutluluk terapim : Merhaba :)uzun zamandır kendi içimde boğulmuştum, yazmak bana da iyi geldi, her ne kadar blog yazmaya devam etsem mi diye bıraksam mı diye farklı fikir çatışmaları yaşıyor olsam da umarım yazmaya devam ederim :) güzel sözlerin için çok teşekkürler :)

drwilldone dedi ki...

@ Gurme Şirine : Hoşbulduk :)

Fatma Başar dedi ki...

hoşgeldin tekrardan!! Dizi olarak sana önerebileceğim Goodwin Games, Hannibal, Lie To Me, Perception, Rizzoli&Isles... Ben de çok dizi var. Hepsine yetişemiyorum. Seninde dediğin gibi diziler sezon finaline girince iyice boş kaldım. Bende yeni dizi arayışına girmiştim. Daha var ama bunlara bir bak derim :))

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Ben de meraktaydım , hoş geldin. Umarım her şey güzel olur senin için. Kolay gelsin. Taşınma hem keyifli hem aşırı yorucu :( Dualarımdasın:)

Adsız dedi ki...

aaaa asistanlığı kazandıysan ve yer değişikliğinin sebebi buysa eğer sen bundan sonra zor kitap okursun artık
Allah kolaylık versin derim

drwilldone dedi ki...

@KitapAyracı : hoşbulduk :) önerdiğin dizilerden hannibal ve rizzoli&isles ı hali hazırda izliyorum zaten, diğerlerinin konularına bakıcam en kısa zamanda, çok teşekkürler önerilerin için :)

@asabibakire : Çok teşekkür ederim, yokluğumda merak edip sorduğun için, şu telaşım bitsin, yerleşik hayatıma bir geçeyim, daha rahat yazıcam umuyorum :)

@Adsız : evet asistanlığı kazandım ama şu anki bulunduğum yerden daha yoğun olamaz hiçbir yer, o yüzden kitap okumak için zaman bulmakta zorlanacağımı düşünmüyorum, yine de belli olmaz tabii ki, teşekkürler :)

Grace Happy dedi ki...

hosgeldın :) dızılerın araya gırmesı kotu oldu neyse kı teker teker donus yapıyorlar

drwilldone dedi ki...

@Grace Happy : hoşbulduk Grace :) evet arka arkaya fragmanlar yayınlanıyor yeni sezonlarla ilgili, yeni başlayacak çok güzel diziler de var :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...