18 Nisan 2012 Çarşamba

loreal paris

      
                                                             
 işte limango ganimetlerim
        Bugün sizinle limango indiriminden aldığım loreal paris in ürünlerini paylaşmak istiyorum. Günlük hayatta makyajsız asla sloganı ile hareket eden ben limangonun bu kampanyasını görünce dayanamadım ve bu ürünleri denemek istedim


       İlk ürünümüz Loreal göz makyajı temizleyici. Ben lens kullanan biriyim ve yakın zamandada bir konjuktivit (göz enfeksiyonu) geçirdim, birascıkta göz kuruluğum var.(hem çok ağlayamadığım için-biliyosunuz gözyaşlarımızın göz küresinin temizliğinde ve gözün rahat hareket etmesinde büyük önemi var-birde bi süre önce aknelerim için ROACUTANE kullandım ki bu ilaçda gözlerde belirgin kuruma yapıyor)bu ürünü lens kullanan biri olarak bu tür sorunlarım dolayısıyla dikkatle inceleyip aldım daha doğrusu ben öyle zannediyordum. ürünün üzerinde hassas gözler için uygun olduğu ve oftalmolojik olarak test edildiği yazıyordu bu yüzden ürün yorumlarını hiç okumamıştım.
       Açıkçası hiç memnun kalmadım. Bi kere göz makyajını kesinlikle temizlemiyor. Makyaj gözünüzde olduğu gibi dağılmış olarak kalıyor bu sebeple de allerji ve enfeksiyon riskinizi artırıyor. Sonuç olarak hem paranıza yazık hemde gözlerinize. Peki sizden bu ürünü kullanıp olumlu yorumları olanlar oldu mu.Eğer varsa benimle paylaşmanızı rica ediyorum çünkü belkide benim ürünümün kullanım süresiyle ilgili bi sorun olmuştur.
      
        Diğer bir ürün ise loreal paris derma genesis. 30yaş üstü bi ürün. Henüz 30lu yaşlarda olmasamda peeling sonrası kullanmak için aldım bu ürünü. Hyaluronic asit içeriyor ki bu madde bağ dokumuzda bulunuyor ve yaşlanma karşıtı özelliği taşıyor. Zaten kullanım sonrası yüzünüzde bir gerilme hissini farkediyorsunuz hemen. Bende hafif bir yanma da yapıyor ama hemen geçiyor.Ben haftada 1-2 kez peeling sonrası kullanıyorum ama günlük kullanım içinde uygun bir ürün loreal derma genesis.
       Son ürünümüz loreal revitalift. Günlük nemlendirici ihtiyacınızı karşılamak için iyi bir seçenek. Ben makyaj öncesi için iyi bir baz olduğunu düşünüyorum. İlerleyen saatlerde yüzümde yağlanma ve parlama da oluşmadı. Her cilt tipine uygun bir ürün sanırım bu yüzden sizde güvenle kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
       Bu günlük bu kadar. Tekrar görüşmek üzere :)

2 yorum:

Süm dedi ki...

Canım güle güle kullan hepsini, göz makyajı temizleyicisi olarak sephoranınkini şiddetler tavsiiye ediyorum:) Mavi su gibi birşey kasanın yanında duruyor genellikle sorarsan hemen gösterirler, bi denemelisin derim:)

drwilldone dedi ki...

teşekkür ederim sümeyra. ama burda sephora yok bu hafta sonu ankaraya gelicem o zaman alayım ordan.göz makyajı temizleyici bi ürün ciddi ihtiyaç!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...