3 Temmuz 2012 Salı

Kupam oldu benim :)))))))))))



Pazartesi sabahı güne çok kötü uyanmıştım..
Yataktan hiç çıkasım yoktu :(
Avukatımla görüşmem gerekiyordu çünkü ertesi gün duruşmamız vardı.
Doktora şiddetin arttığı şu günlerde, bir hasta yakınının hakaretleri ve üzerime yürümesi nedeniyle şikayetçi olmuştum kendisinden. 3 temmuzda da duruşmamız vardı ve ben hayatımda ilk kez mahkemeye gideceğim için gergindim biraz..
Ben böyle endişeli bir şekilde yatakta kendimce birşeyler düşünürken kapı çaldı, ablam kargo geldiğini söyledi.
Bizim evde benden başka kargo bekleyen kimse olmaz, o yüzden şaşırdım henüz herhangi bir kargomun gelme vakti değildi.
Çok büyük bir paket .. İçindekini de öyle bir sarmışlar ki..
İçinde her ne varsa kırılması mümkün değil yani.. Öyle özenmişler..
Ben tabi hala şaşkın, bunun içinde ne var ki, bu kargoyu kim gönderdi ki diye saf saf düşünüyorum :))
Ve içinden bu güzel notla birlikte çıkan çok istediğim mug :))




Twitter da Bonvagon'da beğendiğim bu kupayı paylaşmış ve çok istediğimi yazmıştım.
Sevgili Melis'de ( Rüzgara Doğru ) bana süpriz yapıp benim için bu kupayı almış ve bana göndermiş :)))
Ne kadar ince bir davranış.
Hele de benim böylesine stresli olduğum bir dönemde bu hediye gerçekten çok mutlu etti beni.
Hiç tanımadığımız insanlar bizim için bizi düşünerek yüzümüzü gülümsetecek şeyler yapıyorlar..
Blogu bir süreliğine dondurmayı planlıyordum ama bu güzel süpriz herşeyi tekrar düşünmeme sebep oldu.
Melis'cim çok çok teşekkür ederim, evet çok istediğim bir kupaydı bunun için ayrıca sevindim, ama beni düşünerek yaptığın bu güzel jest şu günlerde çok ayrı bir anlam kazandı.
İyilik yapmaya çalıştığımız insanlardan şiddet görürken, hiç tanışmadığımız halde senden böyle bir hediye almak ... Ne diyeceğimi bilemiyorum... Ne söylesem bu anlamlı davranışını yeteri kadar ifade edemez..
Edemedim zaten, aciz kaldım...
Beni çok mutlu ettin :)
Senin varlığını bilmek benim için büyük bir mutluluk oldu.
İnşallah birgün tanışmak da nasip olur..
Eğer bu tatlı blog sahibesiyle siz de tanışmak istiyorsanız şöyle buyrun

15 yorum:

Havva dedi ki...

Canım ya çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. Allah bu cahil ( mi desem ne desem bilemedim) gönüllerine insan sevgisi versin. Çok çok üzülüyorum bu haberleri duydukça...Görevini yapmaya çalışan insanlara bencilce saldırılmasını açıklayacak bir kavram yok sanıyorum. Umarım mahkeme hakettiği cezayı verir.

Bardak nefis. güle güle kullan. Çok beğendim.

Nesrin dedi ki...

İyi günlerde kullanın.
Duruşmanıza üzüldüm gerçekten, dediğiniz gibi iyilik yapmaya çalıştığınız insanlardan şiddet görmek... Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim.

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Allah yardımcın olsun ,kolaylıklar dilerim.Hep m utlu haberler güzel paketler alman dileğiyle:)

drwilldone dedi ki...

Havva, Nesrin, Asabi Bakire : İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Hakimin tayini çıktığı için duruşmayı ileri bir tarihe ertelediler şimdilik. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Bu konunun gölgesinde kaldı sanki biraz ama asıl amacım kupamdan bahsetmekti. Kupam çok güzel değil mi? Teşekkürler Melis :)))

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Gecmis olsun diyorum,tam da aynı şey bugun benim basıma geldi.yasadiklarini anlayabiliyorum.Daha önce boyle şeylerle karşılaşmamış biri olarak ne kadar tedirgin oldugumu anlatamam.Ellerim ayaklarımdan güç gitti.Ne kadar terbiyesiz ve saygısı insanlar var,iyi niyetini suistimal eden.su mübarek günde ahimi aldı ya ... Size Allah kolaylık versin.sevgilerimle

drwilldone dedi ki...

Hümeyra : Geçmiş olsun size de. İlk yaşadığınızda söylediğiniz gibi ne olduğunu anlamıyosunuz ancak biz artık bu durumlara alıştık eskisi gibi tepki veremiyoruz. Üzülüyoruz ama olayı bir kabullenmişlik de var artık. Siz ne yaşadınız bilemiyorum, sormam da uygun olmaz tabi ki. Umarım her ne yaşadıysanız tekrarı olmaz. Allah böyle kötü olaylarla hiç birimizi karşılaştırmasın. Tekrar geçmiş olsun size de bana da..

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Evet üzücü olaydan ötürü kupnın güzelliği gölgede kaldı.Çok şeker,güle güle kullan,afiyetle iç.

Su'nun Harikalar Diyarı dedi ki...

kupa gerçekten çok güzel.bende ünlü olmak istiyorum,bana da okuyucularım hediye göndersin istiyorum,mutlu olmak istiyorum,iyi bir adam karşıma çıksın iatiyorum,çekik gözlü bebeler istiyorum platform topuk ayyakkabı istiyorum...:P :)kim demiş kadınlar çok şey ister diye :) külliyen yalan :)

drwilldone dedi ki...

Asabi Bakire : teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun :)

Su : Aslında çok ünlü olduğumdan değil, takipçi sayıma baksana :) Ama Allah bu blog aleminde güzel insanlarla tanıştırdı beni. Sen iyi niyetliysen karşına da öyle insanlar çıkıyor. O yüzden eminim sen de bigün takipçilerinden hediyeler alacaksın :)

Su'nun Harikalar Diyarı dedi ki...

işin espirisi tabi:) güle güle kullan kupanı.iyi insanlarla karşılaşmak konusunda haklısın.senin blogunu bulduğuma ben çok seviniyorum,seninle de iyi ki tanıştık:)

drwilldone dedi ki...

Su : Teşekkür ederim, ben de seninle tanıştığıma memnunum gerçekten, çok samimi bir insansın. İçin dışın aynı :)

Cessie dedi ki...

Doktorların maruz kaşldığı şiddet beni de çok üzüyor. Doktor yakınlarım olmasının haricinde herhangi bir insanı başka bir insana ve hatta canlıya uygulanan şiddet üzmeli zaten. Sizin de maruz kalmış olmanız gerçekten çok üzücü. Umarım mahkeme dilediğiniz gibi gitmiştir.

drwilldone dedi ki...

Cessie : Mahkeme hakimin tayini nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi, iyi dileklerin için teşekkür ederim..

Adsız dedi ki...

Canım benim, yine dönüp okudum bu içten yazını ve daha önce yazdığım yorumu göremedim. Sanırım benim dalgınlığım sebebiyle yorumu göndermeden kapamışım sayfayı. Olsun. Hala içimi ısıtabiliyor o güzel sözlerin. Kupa, bardak vs önemli değil, önemli olan kilometrelerce ötede yüzünü gülümsetebilmiş olmam. Ve blogunu kapatmaktan bir şekilde vazgecirmiş olmam :) İyi ki varsın. Zor ve sıkıntılı günler geçiriyorsun farkındayım. Rabbim hayırlı şeyler yaşamanı nasip etsin ve sıkıntılarının güzel sonuçlarını alaabilesin inşallah.
Çok çok öpüyorum canım doktor arkadaşım.

drwilldone dedi ki...

Rüzgara Doğru : Canım Melis'im benim çok çok teşekkür ederim :) Çok sıkıntılı bir anımda gelmişti o kupa, o yüzden benim için kıymeti daha büyük.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...