1 Mayıs 2012 Salı

kitaplaştık :)))

Merhabalar :)

Daha önce size şu yazımda mayanın günlüğü blog sahibesinin organize ettiği kitaplaşma etkinliğinden bahsetmiştim. Geçen hafta bu çekilişimiz sonuçlandı ve biz Havva  ile kitap arkadaşı olduk. Karşılıklı mailler atıldı. Kargolar hazırlandı en sonundada birbirimize emanetlerimizi ulaştırabildik. Aslında bnim kargom dün mesai saatimde elime ulaştı ancak dünkü yoğunluğum nedeniyle ancak bgn oturup bu postu hazırlayabildim. Ben biras aceleci dawranıp geçen hafta paketimi Havva'ya göndermiştim :) buda bnim paketim. Havvacım çok güzel bi post hazırlamış bnim için :)

Havvacım paketin için çok çok teşekkür ederim. Hiçde sönük kalmamış hediyelerin. Hediyeleşmek sünnet ve zaten kendisi başlı başına çok kıymeli bi olay. Senle tanışmış olmak hepsinden de güzel. Daha önce birbirimizin varlığından bile haberdar değilken şimdi güzel bi dostluğun başlangıcındayız inşallah. 

Şİmdi biras fotograf zamanı. Bakalım Havvacım bna neler göndermiş


Normalde bir kitap şeklindeydi çekilişimiz ama ama Havvanın içinden bna iki kitap göndermek gelmiş. İçimdeki kitap kurdunu hissetmiş olmalı. Ne kadar zamandır Ayfer Tunç'un bi kitabını okumayı istiyodum çokda merak ediyorum. Şimdi elimde Audrey Hepburn'ü anlatan Zarafet isimli  kitap var. Onu bitirince hemen Suzan Defter' e başlıycam. Ken Grimdood'un ise daha önce başka kitaplarınıda okumuştum. Tam benim tarzımda yazıyor adam :))


Kalp li post-it im we kitap okurken not almak yada altını çizmek için kalemim. Ama ben ders çalışmak için kullanıcam onu :)


Ve nestlenin ilk kez yediğim çikolatası. Zaten an itibariyle hepsini de yemiş bulunmaktayım :)) çok güzeldi :) Henüz kahwemi açmadım. Ayfer Tunç'un kitabına başlayınca şöle kendime bol köpüklü bi Türk kahvesi yapıp keyfime bakıcam. Gerçi böle şeylere çok fazla vaktim olmuyor ama hayali bile güzel.

İşte böyle. Bence bu olay bloggerların düzenlediği en güzel etkinliklerden bir tanesi. Tekrarıda olacak. Olduğunda burdan size duyurucam hemen. Herkesin böle bi aktiwitede yer almasını isterim. Belki bigün bende düzenlerim böle bi organizasyon. Çok ama çok istiyorum. İnsallah olur. Ben düzenlersem sizlerde katılırsınız değil mi ??....

4 yorum:

Grace Happy dedi ki...

nestle parmak cok guzeldır:)

Mia Wallace dedi ki...

ne güzel paylaşımlar bunlar ve nestle parmak bilmiyordum hemen alıcam kahveyle de ne güzel gideer :)

Havva dedi ki...

Beğenmene çok sevindim canım benim. Afiyet olsun. Keyifli okumalar.

drwilldone dedi ki...

grace: bende ilk kez yedim.öle bi çikolayanın warlığından hberim yoktu.normalde çikolatanın her türünüde bilirim aslında ama nası olduysa gözümden kaçmış işte :)

mia wallace: teşekkür ederim güzel sözlerin için.hoşgeldin bloguma.daha kahwe keyfi yapamadım.inş. şu nöbetten kurtulursam en kısa zamanda niyetim war :)

havva: canım teşekkür ederim.inş. sende sherlock'u keyifle okuyosundur ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...