12 Haziran 2012 Salı

aşk mı? o da ne ?




- ' İnsan gençliğini aşka vermezse, gençlik ne işe yarar? '
- ' Ama kaybeden sonunda siz olmuşsunuz. '
- ' Kayıp mı? Kaç kişi böylesine sevebilmiştir dünyada? '
- ' Ama bir kucak korla kalan siz olmuşsunuz. '
- ' İyi ya boş değildi kucağım.'
- ' Ama yandınız, kül oldunuz. '
- ' Ama vardım, kül bunun kanıtı. '

                                                              Suzan Defter - AYFER TUNÇ

4 yorum:

Su'nun Harikalar Diyarı dedi ki...

bu yazı çok ama çok hoşuma gitti.ben ömrümde ilk defa bu sene aşık oldum.üstelik boşanmış ve yedi yaşında bir kız çocuğunu yalnız büyüten bir anneyim.aşka falan da inan biri değilim,hoş artık evliliiğede inancım yok ama aşk acıtır,aşk yakar...bunları hep bu sene öğrendim.acıya daha fazla katlanamayıp üstünede majör depresyon geçirdim.üç aydır tedavim sürüyo ve bir üç ay daha sürecek.yaşadığımdan arta kalan pişman olmamak.33 yaşında yalnız bir anne olsamda aşkı yaşadım ve bu çok güzel.daha ne diyeyim,diyecek bir şey yok.
aşk yakar,aşk acıtır....

drwilldone dedi ki...

33 yaşında ve bir çocuk mu? Ben profilindeki resmi görünce seni 20-22 yaşlarında falan zannettim, üstelik ruhunda öyle..

Su'nun Harikalar Diyarı dedi ki...

evet.zaten bede bir hayli küçük gösteriyorum:)dediğin gibi ruhumda çok genç:)hayat doluyum,dahada önemlisi ne yaşarsam yaşayayım hayata küsmedim ve Mevlaya asi gelmedim.işte ne bileyim acı çeke çeke hayattan zek almayı öğrendim galiba.gerçi öyle türk filmlerindeki melodramları aratan acı dolu bir hayatımda olmadı ama herkesin hayatı gibi dönem dönem acılar çektim.off yaa acı diye diye canımı acılı çiğ köfte çektirdim iyi mi :)

drwilldone dedi ki...

:)) bu saatte miden ağrır, yeme boşver :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...