2 Ağustos 2013 Cuma

Günlüğümsü



       Bursa'dan herkese merhaba.Yaklaşık bir haftadır buradayım. Otobüsten indiğimden beridir yol üzerinde milyon tane kediyle karşılaştım.Bursa ; kedisi çok şehir :) Hiç bir şehirde bu kadar çok kedi görmemiştim.

       Bugün sabah erkenden kalktım ve hafta içinde aldığım kitapları ve defterleri etrafıma dizdim, keyif yapıyorum.  Seviyorum onları. Yeni aldığım kitaplar bir sonraki postta olacak ama sizlerde benim gibi aldığınız kitaplarla mutlu oluyormusunuz?
       Dün öğlen saatlerinde Arkadya Yayınları'ndan çok güzel bir kitap geldi.

Kitap bayramdan sonra piyasaya çıkacak, şu anda bu kitabı okumaya başladım, duygusal bir kitaba benziyor.  Bu arada kapağın tasarımı çok hoş degil mi? Şöyle bir baktım da Arkadya yayınlarından çıkan bütün kitapların kapak tasarımı çok güzel ve cezbedici. Bayram sonrası bu kitabı çekilişle iki kişiye hediye edecegim, sizinde kitap stoklarınız azaldıysa ya da yeni çıkan her kitap benim olsun diyorsanız beklemede kalın :)

       Bugünlerde Watsons' da deli gibi indirimler var, bu yazıyı hazırladıktan sonra ben de gidip neler varmış diye bir bakıcam, muhtemelen pek bir şey kalmamıştır ama bakalım, bir de yakınlarda bir Gratis mağazası bulursam tam süper olur..
Gelelim en güzel habere. Bursa'da tanışmak istediğim bloggerlar vardı biliyorsunuz. Pazartesi günü en tatlısından iki bloggerla iftar yemeği için buluşuyoruz.  Deniz ve Supercellma ile ne zamandır tanışmak istiyordum zaten,  haydi bir an önce pazartesi olsun :)
Bu arada malum ramazan bayramı yaklaşıyor ve henüz fitrlerinizi vermediyseniz ve etrafınızda yardım yapacak birilerini bulamadıysanız Sevgili Gökçe çok hoş bir yardım projesine ön ayak oluyor. Şuraya tıklayarak detayları okuyabilirsiniz. Ben bu sene fitr ve sadaka konusunu bu şekilde hallettim, güvenilirlik konusunda emin olun bir sorun yaşamazsınız,  eğer fitrlerinizi verdiyseniz de projeyi başkalarına da duyurmak adına blogunuzda paylaşırsanız sevinirim.

9 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

mutluluğun öteki yüzünü hep görüyodum ben de merak ediyorum çok :)

drwilldone dedi ki...

@ Mia Wallace : Mia'm hoşgeldin :)

Ahu Kader dedi ki...

Deniz ve Selma ile bulusmana bende cok sevindim. Can blogcanlar onlar. Bu arada bende kitap ismarlayinca veya kitapcidan kitap alinca cok mutlu oluyorum. Bende 'The Great Gatsby' aldim. Kargoyu bekliyorum heyecanla.

drwilldone dedi ki...

@ Ahukader : Bu buluşma olayıyla ilgili ben de çok heyecanlıyım kuzum ya :)
Kitap kırtasiye en güzel şey :) hiç doyum olmazki.. Great Gatsby'nin kapağı çok hoş. Ben kapağı mint yeşili renginde olanını aldım ama henüz okumaya fırsatım olmadı, yine de deli gibi kitap stoğu yapıyorum :)

Ahu Kader dedi ki...

Benimki sade beyaz üzerinde de bir kadin resmi var. Ingiltereden ismarladim amazon üzerinden, daha ucuzdu :)

drwilldone dedi ki...

Ben henüz yurt dışından alışveriş yapamıyorum ya, gereksiz bir çekinke hali söz konusu bende :)

Unknown dedi ki...

Akşama buluşuyoruuuuz :)))
Bu konuda ben de çok heyecanlıyım bugün buluşma açısından çok verimli bir gün oluyor benim için :)
Bu arada Bursa ve senin için kötü bir haber, Bursa'da Gratis yok maalesef :(

Unknown dedi ki...

Kitapları etrafa dizip, izleyip onları koklaması içlerini karıştırması kadar ayrı mutluluk verici bir şey yok :)

seval dedi ki...

Selam..blogunu takibe aldım.banada beklerim.amediam.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...