30 Nisan 2012 Pazartesi

ne okuyorum??



        Dün açlık oyunlarının ikinci kitabı olan Ateşi Yakalamak'ı bitirdim.elimde serinin 3. kitabı henüz olmadığı için bende bu kitaba başladım. Audrey hepburn'un hayatı benim hep ilgimi çekmiştir. Marilyn Monroe'nin ki de öyle. İkisininde kameralar arkasında hüzünlü bi yaşamlarının olduğunu düşünüyorum. Henüz Audrey'in herhangi bi filmini izlemedim ama yakın zamanda Tiffanny de Kahvaltı filmini izlemek istiyorum. Belki bu kitabı bitirip Audrey'i daha yakından tanırsam filmide daha farklı bi gözle izlemiş olurum diye düşünüyorum.  Şimdilik bi 30 sayfa falan okudum ama Audrey'in savaşta bu kadar aktif rol aldığını bilmiyordum. Ne yaptıysa kendi çapında yapmış tabiki ama savaş ve Audrey'i bu kitabı okumasam yan yana getirmezdim asla. Bide yazı babasız büyümüş kadın. Küçük yaşta babası tarafından terkedilmek üzerinde belirgin izler bırakmış. Bakalım bilmediğim başka neler öğrenicem. Ne öğrenirsem yazarım sizede.
Ara ara instagramda beğendiğim cümleler olursa paylaşıcam. Bni orda > drwilldone < olarak takip edebilirisiniz. Şimdilik hoşçakalınn....

2 yorum:

Volante dedi ki...

aa ben de bu kitabı okudum bikac hafta önce.
güzeldi..zaten Audrey'e bayılıyordum.Tiffany'de Kahvaltı'yı izlemiştim sadece ondan sonra da kitabı aldım.
Güzel kitaptı..
iyi okumalar :))

drwilldone dedi ki...

bizde kız kardeşimle rutin D&R ziyaretlerimizi yaparken takıldı gözümüze bu kitap.daha öncesinde aklımda yoktu hiç. bizde bu ara tiffany de kahwaltıyı izliycez ama fırsat olmadı işte bi türlü.izlemediysen bu tarz bi film olan my week with marilyn i tawsiye ederim.marilyn monroe ye farlı bi gözle bakmanı sağlıyo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...