12 Haziran 2012 Salı

Watson's ganimetlerim :))


Selamlar :)
Yazımı okumaya başlamadan önce aşağıdaki videoyu oynatın ve sonrasında yazının keyfini çıkarın :))
şarkı Duffy - well,well,well






Watson's a gidip yine çılgınlar gibi alışveriş yaptım geçenlerde. 

  • yüz maskeleri : Henüz bird nest i denedim, fotoğrafta beyaz olan maske. Tek kullanımla çok bir sonuç vermez tabiki ama beğendim. Maskeyi yüzünüzden çıkardıktan sonra yüzünüzü yıkamıyosunuz, öylece yatıyosunuz. Benim yüzümde Roacutane kulandıktan sonra oluşan lekeleri hafifletti sanki, daha parlak bi görünümü oldu sanki yüzümün. Bi sonraki gidişimde tekrar almak niyetindeyim. Diğer maskeleri henüz denemedim ama çikolatalı olanı özellikle merak ediyorum..
  • takma kirpik : Benim olmazsa olmazımdır göz makyajı ve nerdeyse hergün makyaj yaptığımdan, mascara kullanmaktan kirpiklerimin boyu kısaldı. Bu takma kirpiklerim bu sebeple aldım. Eğer kullanmayı becerebilirsem bi süre mascara kullanmadan bunlarla idare etmeyi ve kirpiklerimi dinlendirmeyi planlıyorum. Bu sıradada badem yağını geceleri kirpik diplerime sürücem. Henüz uygulamaya geçemedim nasip bakalım. Siz hiç takma kirpik kullandınızmı. aranızda kullanan varsa yorum bekliyorum mutlaka çünkü ben biras kararsızım bu konuda..
  • lip balm : Gece yatmadan önce dudaklarıma sürmek için aldım. Aslında bu amaçla jonhson's baby nin vaselinli dudak kremini kullanıyodum ama bunun şekli hoşuma gittiği için aldım. Bi süre lip balm almam sanırım..
  • rimmel parlatıcı : Ne zamandır almak istiyodum bu rengi ama bi türlü alamamıştım. Gayet kullanışlı ve dudakta iddia ettikleri gibi 6 saat kadar olmasa da duruyo baya :)
  • maybelline mascara : Uzun bi süredir mascara olarak maybelline'in ve loreal'in telescopic mascarasını kullanıyorum. Evet aynı anda ikisinide kullanıyorum. İlk önce Lorealin telescopic mascarasını kullanıyorum kirpiklerimi ayırmak için. Daha sonrada maybelline mascara sürüyorum 2 kat. Toplam 3 kat mascara kullanıyorum :) Sizlerde benim gibi aynı anda 2 farklı mascara kullananlardanmısınız yoksa ben tekmiyim ??
  • otacı bitkisel şampuan : Saçlarıma biras bakım yapma amaçlı aldım ama henüz kullanmadım, aslında benden çok ablam kullanıyor :)
  • sakura bella body scrub : bildiğiniz gibi sakura uzakdoğunun meşhur kiraz çiçeği ve ben sakura özlü olduğunu görünce hemen aldım ve kullandım. Kokusu inanılmaz güzel. Banyo yaptıktan sonra duş jeli gibi kullanıp durulanıyosunuz. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Gidip alın ve kullanın :))
  • collejen göz temizleyici : Aşağıda ayrıntılı yazdım o yüzden buraya bişi yazmıyorum :))
Bursa'da sephora varmı bilmiyorum varsa da ben bulamadım o yüzden mecburen watson's ın kendi ürünü olan aşağıdaki göz makyajı temizleyicisini aldım. Sephora'nınkine ne kadar çok benziyor değilmi. İkisini karşılaştırmanız için yan yana koydum. Soldaki sephoranın ki daha önce şu yazımda  bahsetmiş ve ne kadar memnun kaldığımı anlamıştım. Ancak elimdeki bitmek üzere olduğundan ve etrafta sephora bulamadığımdan bende watson's un kendi ürününü aldım açıkçası sephoranınki kadar memnun kalmadım. Yani watson's ınki de güzel bi ürün ama sephora daha iyi sanki :) 
Sizde benim gibi watson's a girip çıkamayanlardanmısınız. ( tekerleme gibi oldu bu da ) Bide bu takma kirpik olayıyla ilgili ne düşünüyosunuz. Kullansam işe yararmı kirpiklerim için. Bide bu takma kirpikleri sokak ortasındayken falan düşerse. Çok komik ama ben hep başıma gelecek diye endişeleniyorum birasda o yüzden kullanmıyorum. Kullanan varsa beni bi bilgilendirin olurmu :)) yorumlarınızı bekliyorum..hoşçakalınn....
 

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Bende bu rimeli kullanıyorum ama iki rimel birarada kullanmıyordum iyi fikir bende deneyeceğim bu şekilde

teşekkürler


Bende bloğuma beklerim:)

drwilldone dedi ki...

Deryacım hoşgeldin :) Fikir verebildiğime sevindim. Ben çok uzun zamandı rbu şekilde kullanıyorum mascarayı.Bence farkı göreceksin. Tek mascara kullanmaktan daha iyi gerçekten
Bu arada hemen geliyorum bloguna :)sevgiler..

Shimizu Zen dedi ki...

Kendımı gördüm sen de:) Watsona girmiş, dükkanın büyüsüne kendını kaptırmış ve ne alacağını bılemez haldeyken bilinçsiz bi şekilde sepetini doldurmuş insan modeli :) Yoksa bilinçli mi aldın hepsını aa o daha tehlıkeli :)
Bu arada blogun hayırlı olsun çok cici,ben de yenıyım buralarda bı kahveye beklerım :)
http://myshimizu.blogspot.com/

drwilldone dedi ki...

yok ya gayetde bilinçsiz bi şekilde alıyorum :)))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...