29 Nisan 2012 Pazar

ankaradan neler aldım??????

Bi tus macerasını daha geride bıraktık.bu sefer otobüs yerine arabayla gittik Ankara'ya. Yol üzerinde Çorum-Kırıkkale (Kırıkkale'ye yakın) arasında Hattuşa adlı bi restorantta mola werdik.   Adını yanlış hatırlamıyorsam deve ciğerlisi kuşbaşılı pide olan bişi sipariş ettik. Tawsiye ederiz falan dediler bizde tamam dedik. Sipariş öncesi aparatif olarak mewsim salata yoğurt we acılı bi ezme geldi. Bunların hepsi çok güzeldi özellikle yoğurt harikaydı gerçekten ki ben sade yoğurdu asla yiyemem, ya içine corn flakes koyarım yada meyweli yoğurt falan yerim. Ama bunu bn bile yedim. Sipariş ise yani daha önce pek çok yerde pek çok pide çeşidi tattım ama bu kadar kötüsünü hiç görmemiştim. Ne tadı wardı ne tuzu. Gidipte uğramak nasip olursa başka bişeyler yiyin ama pidelerinden uzak durun. Aşağıda fotosu var, güzel duruyor olabilir ama aldanmayın :)



Neyse efendim yol halimiz böyleydi işte. Güya tus sınawı için Ankara'ya gitmiştim ama milyon tane alışweriş yaparak geri döndüm. Almayıp içimde kalanlarda oldu mesela bambi de ferre nin mint yeşili bi çantasını gördüm ama yaklaşık olarak 700 tl gbi bi fiyatı wardı ki bi çantaya o kadar para wermek hiç mantıklı değil. Bnde o güzel çantayı bırakıp geri döndüm malesef sizin için fotosunuda aradım ama bulamadım. Orda da telefonumdan çekmek satış görevlileri yüzünden mümkün olmadı malesef :( Zarada da bi kaç güzel şey beğendim ama benzerlerini başka yerlerden aldığım için gerek görmedim. Onlarda sadece beğendiğimle kaldı :( Bunun dışında biras makyaj malzemesi we cilt bakım ürünü falan aldım ama onlar başka bi postta..




Bu zarada beğendiğim elbiselerden biri. Bn tunik olarak kullanmayı düşündüm. Yaz için çok hoş bi seçim olabilir. Fiyatıda 170tl 

Bu seferki tus bna pek çok fincan we termos getirdi :) Ben böyle değişik renk we boyutlarda fincanlar kupalar almayı çok sewiyorum. İş yerinde çalışırkende : mesela bi bardak çay alıyorum kendime ama hasta geliyo, çayımı bırakıp koşuyorum. 2 saat sonra fincanımın yanına ancak geri dönebiliyorum. O zamana kadar da çay çoktan soğumuş oluyo. O yüzden de termoslar benim için çok kullanışlı. Çayı saatlerce sıcak tutabiliyo. Termoslardan da nerde görsem alıyorum hep. Çoğunu eşe dosta dağıttım. Şu anda bu seferki aldıklarım dahil bende 5 adet kaldı. Bunlar yeni termoslarım:






Beyaz we mawi olan termos schaffer ın.çok şirinler. Görünce duygusal bi an yaşadım resmen. Birini kndime birinide kardeşime aldım. Ona almasam zaten bnimkine el koyacaktı :) Diğer üzerinde nemrut heykelinin olduğu termos ise starbucks dan. Ordaki termosların hepsini almak istiyorum aslında ama wildan saçmalama diyip tuttum kendimi bu sefer...

Bunlarda yeni kupalarım.üçünü de starbucks dan aldım.






Bu bardakları alınca tabiki bunlarla içmek için hemen bi yeşil çay aldım starbucks dan. İlk kez deniyorum. Normalde sadece kahwe içtiğimiz için yeşil çay sattıklarını bilmiyordum ama kutusu hoşuma gitti. İçindende böle küçük tek içimlik paketler çıktı. Bakalım umarım tadı güzeldir. Bugüne kadar sadece elmalı we yaseminli yeşil çayı tadını sewerek içebildim. Hele ballı yeşil çay diye bişey war ki tam bi felaket. İçenler warsa nasıl içiyorlar bilmiyorum gerçekten..






 Kahwe içeren herşeyi çok sewdiğim için yine starbucks da satılan kahweli lokumlardan aldım. Normalde kahwenin yanına almıştım ama tadı o kadar hoşuma gitti ki hepsini şu yazıyı yazarken yedim bile :))))

Bi sonraki postta da aldığım makyaj ürünlerini göstercem. Şimdilik bu kadar :) Hoşçakalınnn....


13 yorum:

Havva dedi ki...

Güle güle kullan canım .. hepsi çok güzel..Özellikle Schafferin termoslarına bayıldım.

drwilldone dedi ki...

Teşekkür ederim canım.daha güzeli iyisi senin olsun :)

Nesibe dedi ki...

hello :) ılk yorumum olsun dedım doktor hanım :) tunık gerçekten güzelmış beğendım bende alırsın umarım :) ama enn çok termosları beğendım, hele o nemrutlu olan süper :) hepsı tatlı ama.. bende uzun zamandr arıyorum kendıme ama gönlüme göre bulamamıştım bıde starbucksları bı dolanıyım bakalım ne cıkcak :)

drwilldone dedi ki...

canım hoşgeldin tekrardan diyelim sana :) bundan sonra hep bekliyorum yorumlarını o zmn.açılışı yaptın madem :) sen bi bak orda termoslara.gönlüne göre bulamazsan ben sana burdan gönderirim

AslıASLI dedi ki...

Termoslar cidden çok güzeller, güle güle kullanın :)

drwilldone dedi ki...

aslı : teşekkür ederim. hoşgeldin bloguma bu arada..

Güzz dedi ki...

aa bnde bi tus adayı ve termos ve kupa hastasıyım:)) buraya da termos ararken düştüm ve termoslar ve kupalar da harika:)
ben sturbucks'a karşı he bi önyargılıydım itici gelirdi ta ki bu sayfayı görne dek:))
peki starbucks'ın termosu ne kadar sıcak tutyo acaba? ben mudodan bayılarak bi tane aldım ama sadece 20 dk tutabiliyo:((

drwilldone dedi ki...

Güzz : hoşgeldin :) tus adayı olmana ayrıca sevindim.nerde okuyorsun, neler yapıyorsun.seninle ayrıca görüşüp konuşmayı çok isterim.sorularım özel geldiyse ksra bakma yada buraya yazmak istemezsen mail adresimde sağ üstte yazıyor, ordanda bna ulaşabilirsin her konuda.maillerimi saatlik kontrol ederim çünkü..
soruna gelince starbucksın termosu 30tl civarındaydı ancak soğuk tutma özelliği çok yok.bir buçuk saat kadar malesef.içme aparatı saysinde kolay kullanılıyor o yüzden genelde onu kullanıyorum ben.ama schafer ın termosları 12 saatten fazla sıcak tutuyor.tecrübeyle sabit.o yüzden sana bunu öneriyorum.ben ankamalldeki esse'den almıştım bu schaferın termoslarını fiyatıda 18 tl gbi bişeydi yanlış hatırlamıyorsam..başka merak ettiğin bişi olursa yine sor olurmu :) Allah'a emanet ol..sevgiler.

Adsız dedi ki...

çok guzellermiş yaa, yeni goruyorum yazını. ayıp bana ayıp. starbucks fincanlarına ben de bayılırım. bissürü fincanım bardagım olsun hangisiyle içeceğime karar veremeyeyim isterim hep şimdilik bu hayalimde 4 fincan var, gun gectikce artar inşallah:) bu arada termos konusunda haklısın ben hastalarla değil yolcularla ilgilendiğim için bazen masada otururken bile unutuyorum çay içmeyi. benim de bi termis edinmem lazım anlasılan. cok guzel ve keyifli yazıyorsun vildan. cok seviyorum yazılarını okumayı :) sevgilerimle :)

drwilldone dedi ki...

Rüzgara Doğru : Canım çok teşekkür ederim yazılarımı beğenmene çok sevindim.bende senin yazılarını okumayı çok seviyorum, seni de seviyorum :)

Adsız dedi ki...

Merhaba, starbuckstan aldığınız yeşil çayın fiyatını öğrenebilir miyimj lutfen :)

Adsız dedi ki...

merhaba...
kardeşim tus kampına gidiyor ve düşündümki bu termoslar onun için harika olurdu...bu schaferın termoslarınından almak istiyorum..ama bulamıyorum.yardımcı olurmusunuz

drwilldone dedi ki...

@Adsız : Merhaba, tus kampı için gerçekten harika olur, ankamall esse'den almıştım ben.bunlari ama orada bulamadiysan schaffer'ın internet sitesinde de satılıyor,oradan da satın alabilirsin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...